Vi parar ihop företag med talanger i världsklass

Vi erbjuder företag den nödvändiga flexibilitet och skalbarhet som krävs för att hjälpa till att rusta dem med rätt IT know-how och talanger. Talanger och kunskap som vi vet krävs för att navigera i ett agilt och föränderligt klimat, där att vara först ut ofta är helt avgörande. Vårt konsultnätverk utökas hela tiden, och med ett konstant finger på IT-branschens puls arbetar vi proaktivt för att alltid kunna tillhandahålla morgondagens behov av IT-talanger.

 

Sedan 1994 har ProData Consult växt snabbt, och idag är vi norra Europas ledande aktör inom vårt segment – uthyrning av erfarna IT- och affärskonsulter. Med huvudkontor i Köpenhamn och kontor i Sverige, Norge, Polen, Nederländerna och Tyskland har vi satt starkt avtryck i Europa.

 

2019 omsatte ProData Consult Group 137 miljoner euro.

CONS_Vi-parar-ihop

    

One company

ProData Consult and emagine Group are now officially one.

The two European companies have formally become one as of 1 December. The synergies between the two businesses will pave the way for better services, deliveries, and performance to benefit clients, partners, and consultants alike in the years to come.

The joint company will have a strong foothold in Denmark, France, Germany, the Netherlands, Norway, Poland, Sweden, the United Kingdom, and India.

Read the article: ProData Consult and emagine Group are now officially one (01.12.2021)

ProData Consult and emagine combined stats

€442m

Expected revenue in 2021

3,280

Active Consultants

24

Offices

341

Employees

En ledande konsultpartner

Att vara en värdefull partner för såväl våra konsulter som kunder är och kommer alltid vara vår viktigaste drivkraft, och nyckeln till vår framgång. Att hitta rätt specialistkompetens till varje enskilt uppdrag är kärnan i vad vi gör. Och genom att behålla en god och nära kontakt med alla våra frilansare kan vi göra just det, varje dag. Vi är bara framgångsrika så länge vi fortsätter att leverera värdefulla tjänster till våra konsulter och kunder. Med andra ord är det endast när våra kunder och konsulter når framgång, som vi kan göra det.

Vi erbjuder våra konsulter många spännande jobberbjudanden inom innovativa och globala företag i den privata sektorn. Dessutom har vi en rad större ramavtal med myndigheter och andra offentliga verksamheter i de länder där vi verkar. Med dessa utökar vi möjligheterna till uppdrag för våra konsulter ytterligare.

Åtaganaden

ProData Consult har en aktiv CSR-policy och är medlemmar I FN:s Global Compact.

Läs mer

Press

Hitta pressmaterial och läs våra senaste pressreleaser och nyhetsuppdateringar.

Läs mer