Att samarbeta med ProData Consult är en tydlig fördel

”I januari valde jag att sluta mitt heltidsjobb för att börja frilansa.  Jag ville ha möjlighet att vara med och söka efter utmaningar och uppdrag som passar mig – och inte bara vara en del av ett företags pipeline. Som heltidsanställd är du inte alltid den mest skräddarsydda kompetensen för ett visst uppdrag. Men som frilanskonsult kan du ta dig an de uppdrag där du verkligen får sätta värdet av din talang först.

Men uppdrag växer inte på träd, så jag började ladda upp mitt CV hos olika konsultföretag. Och ProData Consult ringde först. Jag hade aldrig kunnat förvänta mig en sån bra och hög energi. Innan jag hann blinka satt jag i ett möte med en inköpsspecialist som hjälpte mig att finslipa mitt CV.

Jag blev också introducerad till säljchefen, som berättade att han skulle gå ut och ”sälja in” mig och min kompetens på direkten. Några dagar senare hade jag ett första möte, med min första kund. Händelseförloppet överträffade alla mina förväntningar!

Det var inte ProData Consult som fick mig att ta steget till frilanslivet, men de gjorde min dröm möjlig. Jag hade inte fått de uppdrag som jag fick via ProData Consult på egen hand, eftersom de uppdrag och företag som jag vill jobba med endast anlitar sina konsulter via konsultföretag. Samarbetet med ProData Consult ger mig en distinkt fördel eftersom deras stora kunder förser mig med både bröd och smör. Och så får jag driva mina egna små projekt vid sidan av.”

Trine Meinert Ekknud, projektledare