De är där när du behöver dem.

Mitt samarbete med ProData Consult har generellt präglats av professionalism och seriositet. Utbetalningar sker i tid, och responsen kring fakturering, avtal och uppföljning sker snabbt och effektivt.

Som anställningschef hade jag redan en del erfarenhet från ProData Consult. Fast från andra sidan bordet. Därmed kändes det som ett naturligt val när jag bestämde mig för att börja frilansa. Och det är verkligen skillnad på olika konsultföretag. Seriösa konsultagenturer som ProData står ut genom att de är där när du behöver dem, och backar när du inte gör det. De ringer och mejlar inte dagligen, och de försöker inte sälja på dig ytterligare tjänster. Nu när jag är frilans, och inte kund, upplever jag dem på samma sätt.

Jag funderade länge på att ta steget mot frilanslivet. När jag hade bestämt mig för att det var dags kontaktade jag flera av de stora konsultföretagen. Jag övervägdes för flera projekt, hos flera leverantörer. Men det var i samarbete med ProData Consult som jag landade mitt första frilansuppdrag.

Hela processen, från att skicka CV till att gå på intervju och till sist signera avtal, tog cirka två veckor.

Som en frilanskonsult som alltid strävar framåt är det en fördel att ProData Consult är så stora som de är, och har den bredden i uppdrag som de har. Utvald projektledare känner alltid till konsultens styrkor och svagheter, och kan därför hålla ett öga öppet för framtida uppdrag som matchar konsulten, och till och med proaktivt inleda matchningsprocesser när ett uppdrag närmar sig sitt slut.

Flemming Mertz, Agil projektledare