ProData Consult hjälpte mig att definiera och förverkliga min frilansdröm

Jag har jobbat som fast anställd IT-projektledare i större delen av min karriär. Men drömmen om frilanslivet hade funnits med länge. Nya utmaningar och ett föränderligt arbetsliv har alltid varit motiverande faktorer för mig. För att hjälpa mig att ta steget, och efter att ha fått tips från en vän, föll valet av partner på ProData, som hjälpte mig att inse och ta nästa kliv mot min dröm.
De har koll på kundernas behov och kan enkelt matcha kundprofiler med rätt uppdrag. På så sätt öppnas dörren till spännande utmaningar på internationella företag, med tillstånd för ramavtal och i kombination med ett expansivt kundnätverk.

Det betyder att jag, snabbt och effektivt, har kunnat komma igång och jobba med utmanande projekt som matchar såväl min erfarenhet och kunskap som mina behov.

ProData Consult finns där för mig från start till mål, i varje projekt. De erbjuder mig möjligheten att bolla idéer, om och när jag vill, och ger mig en känsla av trygghet, i en miljö där man rätt så ofta står själv.

Dessutom erbjuder ProData sina frilansare utvecklingskurser till bra priser, årliga julmiddagar och möten med projektledare som ger möjligheten att utbyta idéer och få feedback. Allt detta hjälper mig att lyckas med mitt frilansuppdrag.

ProData Consult är en affärspartner som förstår att för att de ska lyckas, måste först och främst deras konsulter göra det.

Niels-Erik Jørgensen, projektledare