Fokusera på det du är bäst på

Vill du hjälpa globala företag och innovatörer att göra verklighet av sina idéer?

En partner längs hela vägen

Vi är stolta över att vara förstahandsvalet hos fantastiska företag som Pricerunner, Klarna, Dice, Hemnet och Spotify när de behöver hjälp av techkonsulter.

 

Men vi är ännu stoltare över hur vi har fått ett så stort förtroende. Det kommer från en enda sak, nämligen relationerna vi har med våra techkonsulter. De är den viktigaste tillgången vi har och vi behandlar dem därefter. Vi bryr oss mer om dig än ditt cv

 

I praktiken innebär det att när du är redo för ett nytt uppdrag gör vi allt för att snabbt hjälpa dig hitta rätt. Vi gör det genom att vara ärliga, enkla ha tydliga villkor och garanterad återkoppling. Som det borde funka.

CONS_Fokusera-på-det-du-är-bäst-på

Bli konsult

Har du det som krävs och är sugen på att bli medlem i ett nätverk bestående av de absolut bästa tech- och management-konsulterna i Europa? Hör gärna av dig till oss.

CONS_Inte-bara-ett-jobb

Inte bara ett jobb. Ett sätt att leva

För många kan livet som frilans verka skrämmande. Men för dig som har vad som krävs är det en livsstil snarare än någonting annat. Och när du väl hittat hem i den är det svårt att ta dig ur. IT-specialister som tar steget in I frilanslivet inser ofta att de har mycket att erbjuda, och förstår sitt värde och sin kompetens när de får se hur den kan nyttjas. När du fått mersmak för den frihet och flexibilitet som frilanslivet erbjuder kommer det kännas svårt att gå tillbaka till en fast anställning.